Szitnyai Jenő emlékblog

Kopár István újra a Föld körül

Úton 2. (2018. 04.29.)

2018. április 29. - A Tengerész

Nézve a https://www.marinetraffic.com/en/ais/home/centerx:-73.916/centery:40.749/zoom:12

AIS nyomkövető oldalt, most halad el az East Riveren a Wards island mellett a Hell Gate alatt (ott most 14:10 van, ha tartja ezt a sebességet, két óra múlva lehet a Szabadság szobornál, onnan kb. még három óra a nyílt tenger, szóval még világosban kiér a "sűrűjéből".

( A rend kedvéért azoknak akiknek esetleg nehézséget okoz az oldal használata, megnyitás után a jobb felső sarokba a kereső rovatba (Vessel Port, etc.) a 368020850 számot kell beírni, majd miután rákattintva kiadja alá a hajó nevét és a kis  hegyes hajószimbólumot ami azt jelenti, hogy menetben van, erre kattintva megnyit egy mindenféle információt tartalmazó oldalt, a lényeg, lefele gördülve balra van a kis térkép, ott a zöld mezőben a "Show on live map" feliratra kattintva megjelenik a térkép. Mielőtt rutinból bezárja az ember a bal felső sarokban  felugró ablakot , érdemes az "ACTIONS ON MAP" felirat alatt rákattintani  a Show Previous Track feliratra, mert így lila vonallal berajzolja az indulástól megtett útvonalat.)

21:09 Érdekes dolgot produkál az AIS  nyomkövető, mely szerint most  a szárazföldön halad a Puffin, mert épp New York Lower East Sideot szeli keresztül, de az irányt nézve mindjárt kint lesz ismét a vízen, nagyjából a Brooklyn híd alatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://kopar.blog.hu/api/trackback/id/tr6313879804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Judit Szvak 2018.04.30. 07:56:40

Szépen áthaladt a "csatornán" kb 7 órája.
süti beállítások módosítása